Termeni si conditii

 1. Acceptarea Temenilor si conditiilor
  Utilizarea de catre dvs. a www.petcip.ro si/sau oricare dintre serviciile sale, este conditionata de acceptarea și respectarea urmatorilor Termenii si conditii de utilizare. Prin utilizarea acestui site și/sau oricare dintre serviciile sale, confirmați că sunteți de acord cu acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Conditii de utilizare, nu puteți utiliza site-ul sau oricare dintre serviciile sale. www.petcip.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si conditiile de utilizare in orice moment.
 2. Utilizarea site-ului
  Utilizarea de către dumneavoastră a acestui site și/sau oricare dintre serviciile sale, constituie un acord între dumneavoastra și site-ul www.petcip.ro care constă în termenii și condițiile stabilite aici. Acest site este oferit cu scopul de a reuni proprietarii animalelor pierdute prin mijloace de identificare pentru animale de companie, înregistrând în special microcipuri pentru animale de companie. www.petcip.ro isi rezerva dreptul de a transfera înregistrarea unui animal la o altă persoană sau entitate care demonstrează cu o dovadă suficientă de proprietate, în cazul în care reprezentantii site-ului nu pot contacta în mod rezonabil persoana care a inregistrat animalul de companie în calitate de proprietar. www.petcip.ro nu este responsabil pentru date sau informatii eronate sau false declarate pe acest site. Prin utilizarea acestui site și/sau oricare dintre serviciile sale, sunteți de acord că www.petcip.ro nu are nici o responsabilitate în privința litigiilor de proprietate asupra unui animal. Acest site poate fi utilizat de personae care au implinit 18 ani la data inregistrarii primului animal de companie, declararea falsa a varstei nu intra in responsabilitatea site-ului www.petcip.ro.
 3. Garantii si raspunderi
  Utilizarea site-ului www.petcip.ro nu garanteaza gasirea unui animal pierdut, nu ofera si nu solicita recompense pentru animalele gasite, respective pierdute (decat in campanii proprii anuntate public pe site), nu ofera garantii pentru exactitatea informatiile introduse de catre proprietarii de animale de companie.
 4. Preturi si incetarea acordului
  Inregistrare unui animal de companie pe www.petcip.ro presupune plata unei taxe de 5 euro + TVA/animal/an sau 50 euro/viata/animal. Plata se face prin sms telefonic sau transfer bancar. Daca ati ales plata anuala, la neachitarea ei, animalul ramane in baza de date dar nu poate fi activata alerta de pierdere sau alerta in cazul gasirii. Pentru reactivarea contului animalului va trebui platita o taxa de 50 euro si animalul va fi protejat pe viata. Daca nu se achita aceasta taxa, www.petcip.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva contul animalului dumneavoatra. www.petcip.ro isi rezerva dreptul de a modifica taxa de inscriere, acesta fiind anuntata public pe site.
 5. Confidentialitate
  Datele si informtiile introduse de dumneavoastra sunt confidentiale, dar www.petcip.ro nu raspunde pentru cazurile in care site e atacat electronic. In cazul gasirii animalului dumneavoastra pierdut, se va pastra confidentialitatea datelor dumneavoastra cu exceptia adresei de email. Datele personale ale salvapte-ului sunt confidentiale cu exceptia adresei de email.